Galerij

Slotdag studiejaar 2017-2018

Op vrijdag 6 juli 2018 werd voor het eerst de Koersbepaling gecombineerd met de beoordeling van de praktijkportfolio’s van het tweede semester. Voor de studenten die aan beide onderdelen deelnamen, betekende dit een getrapte presentatie waarbij eerst het portfolio werd toegelicht en vervolgens het bredere perspectief van de Koersbepaling aan de orde kwam.

De voorbereiding van deze dag had tot een ingenieuze planning geleid, waarin niet alleen de studenten, maar ook de beoordelende docenten zoveel mogelijk naar hun eigen wensen waren ingedeeld. De indeling van de docenten was al lang van te voren in gang gezet, omdat twee groepen docenten (de docenten uit de Praktijkcel die de portfolio’s beoordelen en de docenten uit het KB-team die de Koersbepalingen deden) met elkaar gecombineerd moesten worden.

Bovendien wilden we ook dat de studenten, die niet zelf aan de beurt waren, een actieve rol speelden door de tijd te bewaken en ‘peer-notes’ te maken die na afloop van hun presentatie en aan hun collega-studenten werden meegegeven.

Hieronder een willekeurige verzameling beelden van die dag.


Moniek en Gerard geven als levende kariatide en atlant de eerste uitleg over de opzet en het verwachte verloop van de dag.


De presentaties en besprekingen zijn van start gegaan in zeven ruimtes.


Laatste voorbereidingen voor wie even niet is ingedeeld.


Bijpraten tussen de bedrijven door.


Lunch bij De Kookplaats.


Lunch.


Het middagprogramma loopt.


Gesprekken in volle gang.


Debriefing van docent.


De planning loopt tegen het einde.


Napraten over de nieuwe opzet van deze dag.


Ontspanning.


Ervaringen uitwisselen.


In afwachting van het buffet waarmee de dag wordt afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.