Gerald Mulder wint 2e prijs bij Archiprix

Op 20 juni maakte de jury van Archiprix de prijswinnaars bekend. Gerald Mulder, afgestudeerd bij de masteropleiding Architectuur van ArtEZ Academie van Bouwkunst met het project “Monument voor Charles-Axel Guillaumot, de man die Parijs redde”, kreeg de 2e prijs uitgereikt van juryvoorzitter Peter Defesche. In het juryrapport worden veel lovende woorden aan het project gewijd. “De schitterende presentatie geeft met prachtige schetsen, tekeningen en maquettes inzicht in het trefzekere, poëtische ontwerp. Het monument heeft een spectaculaire architectonische dimensie en biedt de bezoekers een uitzonderlijke ruimtelijke ervaring.”

archiprix
De prijswinnaars van Archiprix 2015 samen op het podium. Links Gerald Mulder.

De onderstaande foto’s geven een beeld van het boek dat Gerald had gemaakt als pièce de résistance van zijn presentatie.
DSC_0385

DSC_0386

DSC_0390

DSC_0391

DSC_0392

DSC_0393

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.