Gerald Mulder geselecteerd voor Archiprix 2015

Het afstudeerproject van Gerald Mulder getiteld “Monument voor Charles-Axel Guillaumot, de man die Parijs redde” is door ArtEZ Academie van Bouwkunst geselecteerd als inzending voor Archiprix. In beide video’s geeft Gerald een toelichting op zijn project.

De video hierboven is gemaakt door Inge Meijer voor het digitale ArtEZ finals magazine.

De video hieronder is gemaakt voor de presentatie van het plan bij de jaarlijkse “Arnhemse Nieuwe”; een selectie van spraakmakende afstudeerplannen van ArtEZ-studenten die is samengesteld door een jury namens het lokale architectuurcentrum CASA samen met OPA (Ontwerp Platform Arnhem).

De uitreiking van Archiprix is ieder jaar in juni. De datum en de lokatie worden nog bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.